طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج

به گزارش وبلاگ راوه بلاگ، سردی اسفناج کم است و توصیه می گردد افراد سرد مزاج این سبزی را همراه با فلفل و دارچین مصرف نمایند و یا آن را همراه با روغن بادام بپزند

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج

به گزارش وبلاگ راوه بلاگ به نقل از پاتوق

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج

  • 1 دسته اسفناج
  • 2 هویج رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5 قاشق غذاخوری ماست
  • 1 حبه سیر
  • نمک ، فلفل سیاه طبق ذائقه
  • سس قرمز روی بورانی
  • 3-4 گردو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • فلفل قرمز یا پول بیبر

دستور پخت

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج

طرز پخت اسفناج برای بورانی

برای تهیه بورانی اسفناج و هویج یک ماهیتابه را آماده نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید کمی که داغ شد روغن زیتون را اضافه کنید و بگذارید تا روغن داغ گردد زمانی که کف دست خود را بر روی ماهیتابه گرفتید و احساس گرما نمودید روغن داغ شده حالا هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا نرم گردد ، در مرحله بعد اسفناج شسته شده را خرد نموده و درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که آب اسفناج کاملاً کشیده گردد اجازه دهید بر روی حرارت بماند .

اسفناج بورانی مجلسی

هنگامی که اسفناج و هویج پخته شدند اجاق گاز را خاموش نموده و صبر کنید تا خوراک شما خنک گردد سپس درون یک کاسه جداگانه ماست را همراه با سیر رنده شده مخلوط کنید سپس به این مخلوط هویج و اسفناج را اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، برای اینکه بورانی خوشمزه داشته باشیم درون یک ماهیتابه روغن زیتون و گردو را با هم تفت دهیم سپس فلفل قرمز را اضافه نموده دوباره با هم تفت میدهیم توجه داشته باشید زیاد تفت ندهید که مواد بسوزد ، در هنگام سرو می توانید آن را بر روی خوراک اسفناج ریخته و میل نمایید .

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید