کدام گوشت بهتر است؟ شترمرغ، بوقلمون یا بلدرچین؟

به گزارش وبلاگ راوه بلاگ، روزنامه خراسان: در بین گوشت های سفید، شتر مرغ کلسترول و چربی پایین تری دارد. گوشت به علت آهنی که دارد، برای بدن بسیارمهم است. آهن بدن ابتدا توسط گوشت و سپس سبزیجات تامین می گردد. گوشت های مختلفی در بازار موجود است از جمله شترمرغ، بوقلمون و بلدرچین که در ادامه به مقایسه ویژگی ها و ارزش غذایی این سه نوع گوشت می پردازیم.

کدام گوشت بهتر است؟ شترمرغ، بوقلمون یا بلدرچین؟

آیا می توان از وعده های بیشتر گوشت سفید استفاده کرد؟

به طورکلی متخصصان تغذیه می گویند بهتر است که بیشتر از گوشت سفید به جای قرمز بهره ببرید، البته این به معنای استفاده بیشتر از این نوع گوشت نیست و نباید مصرف آن بیشتر از دو تا سه بار در هفته باشد. اما نکته جالب توجه این است که با وجود رجحان هایی که گوشت های سفید به قرمز دارد، اما از نظرمیزان آهن رتبه اول همچنان متعلق به گوشت قرمز است.

ویژگی مشترک گوشت سفید

گوشت های سفید شامل مرغ، شترمرغ بلدرچین و بوقلمون است که چربی و اسیداوریک کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد.

ویژگی گوشت شترمرغ

از میان گوشت های سفید، شترمرغ از بقیه سالم تر است، زیرا اسیداوریک، کالری، کلسترول و چربی پایین تری دارد که باعث می گردد برای مصرف گزینه بهتری باشد. برای جبران کمبود آهن و ویتامین E و امگا 3 گوشت شتر مرغ می تواند بهترین گزینه برای تامین آهن و ویتامین باشد.

ویژگی گوشت بوقلمون

این گوشت از نظر حجم درپخت وپز خوب است، چون برخلاف گوشت های دیگر حجم آن بر اثر طبخ کم نمی گردد. چربی این نوع گوشت نیز نسبت به گوشت قرمز پایین تر است و ویتامین A آن از گوشت قرمز بالاتراست که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. به همین دلیل مصرف این نوع گوشت به خصوص در فصل سرما برای گروه های درمعرض خطر بهتر است. فسفر بالای گوشت بوقلمون وهمچنین مقاومت آن درمقابل بسیاری از بیماری هاست که موجب ارگانیک بودن این گوشت ها می گردد.

بوقلمون دارای انواع ویتامین B ازجمله B1، B3، B6 و B12 است. گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است بنابراین مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف نمایند و به دلیل داشتن مقدار کمی اگزالات به بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، توصیه نمی گردد. گوشت تیره بوقلمون (ران ها) چربی بیشتری دارد و به افراد دارای چربی خون پیشنهاد می گردد که از گوشت سفید (سینه) آن استفاده نمایند.

ویژگی گوشت بلدرچین

این گوشت هم مغذی و هم کم کالری است. گوشت بلدرچین نسبت به گوشت مرغ پروتئین بیشتری دارد. پروتئین گوشت بلدرچین 6/19 درصد، گوشت مرغ، 5/18 درصد است. مقدار چربی گوشت بلدرچین نسبت به گوشت مرغ کمترو مقدار ویتامین های B12، B6، B2، C، A و مواد معدنی (کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، روی و مس) آن بیشتر است. اما مقدار کلسترول آن تقریبا برابر است. گوشت بلدرچین نسبت به مرغ سدیم کمتری دارد بنابراین برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون و افرادی که به هر دلیل محدودیت مصرف نمک دارند، مناسب است.

منبع: برترین ها

به "کدام گوشت بهتر است؟ شترمرغ، بوقلمون یا بلدرچین؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام گوشت بهتر است؟ شترمرغ، بوقلمون یا بلدرچین؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید