کمپین بشقاب تمیز در چین، رئیس جمهوری چین: غذا را هدر ندهید

به گزارش وبلاگ راوه بلاگ، پیشنهاد جدید برای سرو غذا در رستوران های ووهان چین: هر گروه باید یک پرس غذای کمتر سفارش دهد.

کمپین بشقاب تمیز در چین، رئیس جمهوری چین: غذا را هدر ندهید

شی جین پینگ رئیس جمهور چین با احتمال ایجاد بحران غذایی بر حفظ غذا و مواد غذایی تاکید نمود.

به گزارش وبلاگ راوه بلاگ، پس از آنکه رئیس جمهور چین میزان زباله های غذایی را شوک آور و نگران نماینده خواند، چین اقداماتی را برای کاهش زباله های غذایی شروع کرد.

کمپین بشقاب تمیز پس از تاکید رئیس جمهور در چین شکل گرفته است. شی اظهار داشت که بیماری کرونا زنگ هشدار در زباله های مواد غذایی را به صدا درآورده است.

وی اضافه نمود: چین باید حس بحران درباره امنیت مواد غذایی درک کند.

کمپین بشقاب تمیز پس از تاکید رئیس جمهور در چین شکل گرفته است

این سخنان هفته ها پس از سیل طولانی در جنوب چین و آسیب گسترده به مزارع و محصولات انجام شده است.

اگرچه گلوبال تایمز به عنوان یکی از خبرگزاری های دولتی چین اظهار داشت که عواملی مانند سیل در چین باعث بحران غذایی نمی گردد اما در خصوص هدررفت محصولات کشاورزی در سیل هشدار داد و اضافه نمود که این موضوع باید جدی گرفته گردد.

تلویزیون دولتی چین همچنین از اجرای مسابقات و رقابت های پرخوری در فضای مجازی و تلویزیونی انتقاد کرد.

به دنبال پیغام رئیس جمهور، اتحادیه صنعت پذیرایی ووهان از رستوران های شهر خواست تا میزان ارائه غذا در سالن های غذاخوری را کاهش داده یا محدود سازند. در این روش گروه های حاضر در رستوران باید در رستوران یک بشقاب کمتر از تعداد خود سفارش دهند.

در این سیستم که N-1 (ان منهای 1) نام دارد،یک گروه 10 نفره در یک رستوران قادر به سفارش 9 پرس غذا است.

اما احتمالا جا افتادن این سیستم در کشوری که سرو غذای زیاد نوعی ادب و احترام محسوب می گردد؛ زمانبر خواهد بود.

در میان بعضی از چینی ها بشقاب های خالی و تمیز نشانه میزبانی بد است و به این معنا است که غذای کافی برای مهمانان سفارش داده نشده است.

در فرهنگ چینی بشقاب های خالی نشانه میزبانی بد و کمبود غذا است

ایده N-1 با انتقادهای زیادی در فضای آنلاین روبرو شده و بسیاری آن را بسیار سخت گیرانه می دانند.

یکی از منتقدان در وایبو -یکی از اپلیکشن های اجتماعی در چین- با انتقاد به این طرح چند سوال را مطرح نموده است: اگر یک فرد به تنهایی به رستوران برود؛ چه کند؟ چند غذا می تواند سفارش دهد؟ صفر؟

بعضی دیگر گفته اند که کسانی که به رستوران می فرایند غذای زیادی هدر نمی دهند. این افراد بیشتر به ضیافت های عجیب و غریبی که توسط مقامات گرفته می گردد اشاره نموده اند.

رسانه دولتی CCTV چین از کسانی که در برنامه های زنده مجازی و تلویزیونی مسابقات زیادخوردن را اجرا می نمایند، انتقاد کرد.

این برنامه ها معمولا با نام موکبانگ شناخته می شوند و در بسیاری از مناطق آسیا به ویژه چین مشهور هستند.

به گفته رسانه CCTV بسیاری از شرکت نمایندگان این برنامه ها پس از خاتمه رقابت غذای خورده شده را برمی گردانند زیرا آنها قادر به هضم حجم غذای خود نیستند.

این اولین باری نیست که چین کمپین مبارزه با فراوری زباله های غذایی را شروع نموده است.

در سال 2013 نیز کمپین بشقاب های خالی در این کشور شروع شد. در آن سال این کمپین در اعتراض به جشن ها و پذیرایی هایی عجیب و غریب مقامات شکل گرفت.

--

منبع: عصر ایران

به "کمپین بشقاب تمیز در چین، رئیس جمهوری چین: غذا را هدر ندهید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کمپین بشقاب تمیز در چین، رئیس جمهوری چین: غذا را هدر ندهید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید