طرز تهیه مرغ و سیب زمینی اسپانیایی؛ خوشمزه و لذیذ

به گزارش وبلاگ راوه بلاگ، خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی خوش طعم و رنگ را می توانید امشب برای سفره افطار آماده کنید. مزیتی که این غذای لذیذ دارد این است که هم می توانید با نان و هم با برنج سرو کنید.

طرز تهیه مرغ و سیب زمینی اسپانیایی؛ خوشمزه و لذیذ

مواد لازم:

½ پیمانه روغن زیتون

1 عدد پیاز

3 حبه سیر

5 عدد سیب زمینی دو نیمه شده

نصف بادمجان

1 و نیم قاشق چای خوری نمک

650 گرم سینه مرغ

1 عدد سیب زمینی عظیم

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

1 قاشق چای خوری ادویه مرغ

½ پیمانه جعفری تازه

نان یا برنج برای سرو

خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی

سس: روغن زیتون را در یک تاوه عظیم روی حرارت زیاد گاز داغ کنید. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید. داخل گوجه فرنگی ها را با قاشق خالی کنید و روی مواد بریزید. سپس بادمجان ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه تا زمانی که حالت سوپ مانند و خوش عطر گردد بجوشد. اکنون گوجه فرنگی هایی که داخل آن ها را خالی نموده اید به صورت وارونه داخل سس قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا گوجه ها کاملا نرم شوند. سپس گوجه را با قاشق داخل مواد هم بزنید و یک 5 دقیقه دیگر بجوشانید.

مواد را داخل هم زن یا غذا بریزید و خوب هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد. سپس نمک را به آن اضافه کنید.

مرغ و سیب زمینی: داخل یک تاوه دیگر باز هم کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی و مرغ ها را داخل روغن داغ شده بریزید. روی آن نمک و فلفل و ادویه بریزید و بگذارید سرخ گردد تا قهوه ای رنگ گردد.

مرحله پایانی: سس را روی مرغ و سیب زمینی بریزید در تابه را ببندید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بجوشد تا سیب زمینی و مرغ ها کاملا مغز پخت شوند. سپس روی آن کمی جعفری بریزید و با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه مرغ و سیب زمینی اسپانیایی؛ خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ و سیب زمینی اسپانیایی؛ خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید